Stolarija

STEFFES

Steffes vrata

Ako su vam potrebna kvalitetna sobna vrata u Beogradu, onda su vrata od hrastovog furnira idealno rešenje. Ova vrsta sobnih vrata je široko rasprostranjena zbog lake izrade, niske cene i visokih performansi. Ekološki su prihvatljive i pošto su napravljene od drveta, ne predstavljaju rizik za zdravlje.

Ponuda vrata

U ponudi imamo vrata sa jednim ili više dekorativnih panela, takođe, moguće je i izraditi unutrašnja drvena vrata sa integrisanim staklenim panelima. Steffes sobna vrata su standardnih dimenzija, sa mogućnošću izrade po nestandardnim dimenzijama. Unutrašnja vrata od hrastovog furnira su jednostavna, lagana i spremna za montiranje. Sobna vrata od hrastovog furnira su pogodna za farbanje. Najbolja jeftina sobna vrata su vrata od hrastovog furnira. 

Izrada sobnih vrata

Sobna Vrata, koja izrađujemo u Steffes doo, su od hrastovog furnira, standardnih i vanstandardnih dimenzija.

Kod nas je sve moguće, samo je potrebno da se dogovorimo, koja Vam vrata trebaju, od ponuđenih standardnih dimenzija, ili je pak potrebno raditi nova vrata, prema dimenzijama Vašeg prostora, namenjenog za otvor, tj vrata. Možemo da uradimo vrata sa otvorom za staklo i oplemenimo Vaš prostor. U slučaju da Vam je štok vrata ispravan i moguće je postaviti krilo na njega, možete kupiti samo KRILO ZA VRATA. Birajte, jer su sve opcije otvorene i svi dogovori uz konsultacije sa našim stručno osposobljenim majstorima, mogući.

Sobna vrata KMF

Sobna vrata KMF, otvor za staklo. Radimo po meri i želji kupca. Vrata se rade sa štokom debljine 4cm i širine od 7cm do 45cm.

Sobna vrata akcija

Nudimo popust na količinu sobnih vrata. Ukoliko Vam je potrebno da zamenite sva unutrašnja vrata u kući, stanu ili vikendici, znajte da Vas očekuju akcijske cene sobnih vrata. Pogledajte našu ponudu i pošaljite nam upit.

Kvake

Steffes nudi i sve vrste metalnih i plastičnih kvaka. Kupuju se na komad, širina cilindra 1 cm.

STEFFES

DOĐITE I UVERITE SE U KVALITET NAŠIH PROIZVODA

Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača.