Stolovi

STEFFES

Kako da izaberete pravi sto?

Izbor trpezarijskog stola zavisiće od enterijera trpezarije, veličine trpezarije i vaših potreba. Ako je trpezarija mala onda je okrugli trpezarijski sto pravi izbor. Četvrtasti trpezarijski sto je namenjen većim trpezarijama. Svi naši stolovi za ručavanje su standardnih dimenzija, a postoji mogućnost izrade po vašim dimenzijama i zahtevima.

Izrada trpezarijskih stolova

Steffes vrši izradu svih vrsta trpezarijskih i stolova za ručavanje. Trpezarijske stolove izrađujemo od bukovine prve klase, isto kao i stolice. U ponudi imamo još i klub stolice različitih dimenzija i boja, radne stolove, stolove od iverice, klub stolove, stilske klub stolove.

Kvalitetni stolovi od bukovog drveta

Naši stolovi iz Steffes-a, su izradjeni od bukovog drveta i kvalitetnog medijapana. Radimo i stolove od iverice. Vi birate, dimenziju stola prilagodjenu Vašem prostoru i birate oblik, koji može biti okrugli, cetvrtasti, ovalni, baš tako kako Vas prostor zahteva. Mi ćemo Vam u svakom momentu pomoći u odabiru modela i dimenzija. Uklopite Vas trpezarijski sto s nekom stolicom iz naseg asortimana, kuhinjom koju ste kod nas kupili ili bilo kojim komadom nameštaja za dnevni boravak koji ste kupili kod nas.
Dodjite da kombinujemo i napravimo da Vaše ideje postanu stvarnost.

Trpezarijski stolovi i stolice

Kod nas možete kupiti već ukombinovan set trpezarijskih stolova i stolica, ili sami ukombinovati vaš set. Set trpezarijskih stolova i stolica, kao i sve ostale proizvode dostavljamo i montiramo na vašu kućnu adresu.

STEFFES

DOĐITE I UVERITE SE U KVALITET NAŠIH PROIZVODA

Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača.