Kuhinje

STEFFES

Veliki izbor kuhinja u Steffes-u

Oplemenite svoj prostor i ostvarite svoje želje, da Vam kuvanje postane igra a kuhinja gde kuvate za svoje voljene, mesto gde rado boravite. Izrada kuhinja po meri i želji kupca.

Vi sami birate boju, model, dimenzije. Donesite Vašu ideju, a naš tim ce Vam pomoći da zajedno pronadjemo najbolje rešenje za Vašu kuhinju.

Kuhinje izradjujemo od najkvalitetnijeg medijapana, farbanog visokokvalitetnim farbama ili od kvalitetne iverice, s ABS trakom. Kod nas u Steffes-u je i raspon cena za svakog kupca. Dodjite i uverite se u najpovoljnije cene a odličan kvalitet.

Kuhinje po meri

Izrada kuhinja po meri od iverice i medijapana visokog kvaliteta. U ponudi imamo modele gotovih kuhinja koje izrađujemo po željenim dimenzijama. Pored postojećih modela izrađujemo i unikatne kuhinje striktno po vašim željama.

Male kuhinje po meri

Pored standardnih velikih kuhinja izrađujemo male kuhinje po meri, idealne za garsonjere, male stanove, vikendice… Prema vašim merama izradićemo malu funkcionalnu kuhinju.

Ugaone kuhinje po meri

Izrada ugaonih kuhinja, po željenim dimenzijama.

Kuhinje od iverice i medijapana

Steffes doo, radi za Vas kuhinje od iverice i medijapana. Prema odabranom materijalu i odgovarajućim bojama, koje se uklapaju u enterijer Vašeg doma, radimo po Vašim dimenzijama kuhinje, ili možete odabrati već gotove kuhinje, čija je dužina 2m, i visina 60cm. Svi kuhinjski elementi izrađeni prema interesovanjima naših cenjenih kupaca, u skladu su sa Vašim željama i mogućnostima, zato dodjite da zejadno dođemo do najbojeg rešenja za Vašu kuhinju.

Kuhinje po meri katalog

Pogledajte naše katalog naših modela kuhinja i ranijih radova i pozovite da realizujemo i vašu želju.

STEFFES

DOĐITE I UVERITE SE U KVALITET NAŠIH PROIZVODA

Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača.