Stolice

STEFFES

Ponuda stolica - trpezarijske stolice i barske stolice

U ponudi imamo moderne i klasične trpezarijske stolice. Prilikom izbora kvalitetne stolice za trpezariju treba obratiti pažnju na nekoliko faktora:

  • Razmak između ivice stola i zida; Kako bi komfor stolice došao do izražaja potreban je zazmak od 110 do 130cm između ivice stola i zida, što ostavlja nekih 60-70cm iza Vas dok sedite.
  • Materijal trpezarijske stolice; Naše trpezarijske stolice su napravljene od I klase bukovog dreveta što ih čini izuzetno izdržljivim i funkcionalnim. Steffes trpezarijske stolice su praktične i lake za održavanje. Ivice su glatke i lako se prebriše krpom. Boju i mebl štof možete birati po vašoj želji, ili se odlučiti za već postojeći.
  • Uklapanje u enterijer; Naše kuhinjske stolice su modernog i klasičnog dizajna, i uklapaju se u sve kuhinjske i trpezarijske enterijere
  • Visina sedišta trpezarijske stolice; visina sedišta naših stolica je između 43cm i 50cm, u zavisnosti od modela. Ova visina stolica je idelna za trpezarijske stolove čija je standardna visina 70-75cm. Takođe, ova visina sedišta kuhinjske stolice vam omogućava neometano kretanje nogu i pomeranje na stolici. Ukoliko trpezarijski sto nije standardne visine ili je podesiv, izrađujemo trpezarijske stolice prilagođene stolu.
  • Visina naslona; U ponudi imamo trpezarijske stolice visine naslona od 33cm do 59cm.

Izrada stolica i kvalitet izrade

Naše trpezarijske stolice su izradjene od I klase bukovog drveta. Odlično se uklapaju uz trpezarijske stolove iz našeg asortimana. Boju drveta i mebl štofa birate Vi. Mi ispunjavamo Vaše zahteve u najkraćem mogućem roku. Naše stolice odlično izgledaju, a o udobnosti se sami uverite. Pored standardnih trpezarijskih stolica radimo i barske stolice. Bilo da ih koristite uz kuhinjski šank ili kao dodatak u dnevnom boravku, daće potpuno novu dimenziju Vašem prostoru.

Trpezarijske stolice akcija

Nudimo akcijske cene na određene modele i popust na količinu. Pogledajte našu celokupnu ponudu i pošaljite nam upit!

STEFFES

DOĐITE I UVERITE SE U KVALITET NAŠIH PROIZVODA

Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača.